Stopperduo vil vurderes helt frem til avspark

Jürgen Klopp håper at minst en av duoen Joël Matip og Joe Gomez vil være istand til å spille kampen mot West Ham.

10. aug 2018 kl 12.56 Einar Kvande

Vi kan faktisk oppleve at Nathaniel Phillips får sin offisielle Liverpool-debut på søndag, om ikke enten Matip eller Gomez vurderes i god nok forfatning til å spille. 21-åringen kan bli Virgil van Dijks partner i midtforsvaret mot The Hammers, da stopperkrisen i Liverpool fortsatt ikke er avblåst.

Lovren og Klavan er uaktuelle

Både Gomez og Matip vil gjennomgå nye undersøkelser på Melwood i dag, mens Ragnar Klavan definitivt er uaktuell for spill mot West Ham. Dejan Lovren er heller ikke klar for innsats, da han bare har vært tilbake i trening en uke etter sin sene sommerferie.

Dejan er ikke tilgjengelig i helgen. Slik er det bare, uttalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Vi får se hvordan det blir. Vi har ingen store skadeproblemer, men noen småting.

– Vi må spørre oss selv om det innebærer en risiko, og dersom det innebærer en risiko, tar vi den? Til syvende og sist er jeg sikker på at vi vil ha et ganske fantastisk fotballag ute på banen. Forhåpentligvis må jeg ta et par valg. Det ser ut som det er noen spillere som ikke blir involvert, men slik er det.

– Ragnar Klavan har ikke sjanse til å spille. Joël Matip gjennomførte deler av treningen i går, noe også Joe Gomez gjorde. Vi får se hvordan det står til med dem i dag.

Syk Fabinho

England-duoen Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold har gitt manageren et dilemma, ved å returnere i svært god form etter sommerferien.

– Formen er på ulikt nivå på alle sammen. Trent er vært tilbake litt lenger, noe som er bra. Hendo er tilbake, og er full av løpskraft, men han har ikke vært tilbake i trening lenge. Men det er Hendo, så du har ham alltid i tankene.

Hendersons inntreden på laget kan bli fremskyndet av et eventuelt fravær av Fabinho. Brasilianeren var gjennom en scan på torsdag, etter at han ikke gjennomførte treningen på Melwood på grunn av et muskelproblem han fikk i treningskampen mot Torino.

– Resultatet av scanen var fin, men han følte seg syk da han kom tilbake, så vi sendte ham hjem igjen. Han følte seg ikke bra, og jeg har ikke sett ham siden. Vi får se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]