– Vi er gode på å være i trynet på folk hele tiden

Andy Robertson mener ingen ting føles bedre enn et overtidsmål.

19. sep 2018 kl 11.58 Arve Vassbotten

Tre minutter på overtid scoret Roberto Firmino, dekket til det ene øyet og feiret sammen med estatiske hjemmesupportere på Anfield.

Før det hadde Daniel Sturridge og James Milners mål blitt utlignet av Thomas Meunier og Kylian Mbappe, mot spillets gang.

– All fansen, alle spillerne og alle rundt klubben har ventet på at Champions League skulle være tilbake siden mai. Vi har kommet godt i gang. Vi gjorde det litt vanskelig for oss selv, men det er ikke noe som er bedre enn et seint mål - Bobby (Firmino) kom fra benken og gjorde det. Vi var brilliante synes jeg, sa Andy Robertson til BT Sport etter kampen.

I den andre kampen i gruppa spilte Røde Stjerne og Napoli 0-0 i Beograd, og dermed er Liverpool gruppeleder.

– Fant en ny vind

– Jeg følte at vi kontrollerte det. Selvsagt slapp vi inn et mål like før pause, og 2-1 er litt ukomfortabelt. Så følte jeg at vi kontrollerte andreomgangen, til de kontret på oss. Vi vet hva slags spillere de har, og det var eneste gangen der vi åpnet oss opp.

– På det tidspunktet trodde man det skulle bli uavgjort, men guttene sto på. Vi bare fortsatt og fant en ny vind i de siste ti minuttene. Sjansene fortsatte å komme, og Firminos avslutning var fantastisk. All ære til han, men også alle de andre. Dette var et ordentlig lagarbeid.

Løftet av fansen

Robertson, som selv la den perfekte pasningen på Sturridge sitt åpningsmål, har en klar tanke om Liverpools store styrke i kampen og hvorfor PSGs angrepstrio aldri fant rytmen.

– Vi er gode på å være i trynet på folk hele tiden, spesielt for å gjøre det ukomfortabelt på hjemmebane.

– Vi vet at hvis vi alle gjør det, er fansen med oss, og da blir det en vanskelig atmosfære å spille i. Man hørte dem på slutten, det var en helt annen klasse. Det er det vi forsøker på, og heldigvis lyktes vi, sier Robertson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]