Se video av Klopps pressekonferanse:– Det føles dårlig nå, men vi er fortsatt i en veldig god posisjon

Jürgen Klopp ville betalt penger for å lede med fire poeng etter to møter med Manchester City.

4. jan 2019 kl 01.15 Arve Vassbotten

Liverpool gikk inn i toppkampen mot Manchester City vel vitende om at de med seier ville ledet med 10 poeng, men isteden vant Manchester City og dermed skiller det bare fire poeng mellom lagene.

Dette var Liverpools første tap på 21 kamper i ligaen.

– Jeg har så mye tro på disse spillerne at dere ikke kan forestille dere det. Hvis noen hadde fortalt meg at vi etter to kamper mot Manchester City var fire poeng foran, ville jeg betalt penger for det. For det burde ikke vært mulig.

– Fotball er slik. Hvis vi hadde vunnet i kveld og var 10 poeng foran, og så ikke vant flere kamper ville ikke noe skjedd. Så for oss er det veldig viktig å ta det en kamp av gangen, fordi det er den eneste sjansen vi har.

– Alt er bra

Han mener også det er unaturlig for Liverpool å spille som om de er mestere hver gang.

– Hvis hadde vunnet tittelen fem ganger de siste ti årene kunne vi sagt at vi skulle gå på hundre prosent. Men vi har ikke den erfaringen, så hvorfor skal vi oppføre oss som at vi har vunnet hele tiden?

– Vi er fortsatt i en veldig god posisjon, så alt er bra. Ikke akkurat nå, det føles ganske dårlig egentlig. Men det er bare i øyeblikket. I morgen våkner vi opp, det vil fortsatt føles middelmådig, og så har vi mulighet til å jobbe med det, forberede oss på neste kamp, og det er det vi vil gjøre, sa Klopp.

Mandag møter Liverpool Wolves i FA-cupen, før det er møter med Brighton (b), Crystal Palace (h), Leicester (h), West Ham (b) og Bournemouth (h).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]