Endelig tilbake på Anfield

Etter fire kamper på utebane får Liverpools spillere endelig eget gress under knottene igjen.

1. okt 2019 kl 09.02 Einar Kvande

Liverpool har ikke spilt hjemme på Anfield siden 3-1 seieren over Newcastle 14. september. Det er med andre ord to og en halv uke siden forrige hjemmekamp, og i løpet av den perioden har de røde spilt hele fire strake bortekamper.

Rekken med bortekamper begynte ikke særlig bra, med 2-0 tapet i Napoli den 17. september. Men etter det står de røde registrert med tre strake seiere. Den viktige 2-1 seieren over Chelsea på Stamford Bridge, 2-0 seieren over MK Dons i ligacupen, og 1-0 seieren over Sheffield United på Bramall Lane i helgen.

Tar en kamp om gangen

– Jeg var ikke klar over at vi har spilt fire bortekamper på rad! Vi spillerne må være travelt opptatt! Vi ser bare på neste kamp, og tenker at «nå skal vi spille der», uttaler Georginio Wijnaldum om dette faktum til Liverpool Echo.

I morgen kveld får nederlenderen og hans lagkamerater endelig spille på hjemmebane igjen. Da står Salzburg på motsatt banehalvdel, i den andre kampen i gruppespillet i Champions League.

– Vi vet hvordan Champions League-kveldene på Anfield er, så vi ser frem til det, sier Wijnaldum.

Liverpool - RB Salzburg spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]