– I Tyskland snakker de om atmosfæren på Anfield, så la oss vise dem

Jürgen Klopp håper på en ny kveld med fullt trøkk fra Anfield.

18. feb 2019 kl 23.45 Arild Skjæveland

Mot Bournemouth forrige gang Liverpool spilt en kamp var atmosfæren bedre enn på lenge på en kamp med avspark kl. 16.00 en lørdag. Et kamptidspunkt der en sjelden får publikum helt i gang.

I europacupene er Liverpool og Anfield kjent for stemningen – og det er noe Jürgen Klopp mener er svært viktig dersom laget skal ta seg videre.

– Mange folk i Tyskland snakker om atmosfæren på Anfield. De sier at det kanskje er den mest følelsesladde klubben i fotballverden, og for meg er følelser en veldig positiv ting, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

– La oss vise det i morgen kveld. La oss gjøre det til en lidenskapelig plass, en veldig livlig plass. På banen og på tribunene, la oss nyte kampen sammen. Det blir tøft, mot et veldig sterkt og erfarent lag, men vi er også sterke, så la oss vise det, sier han videre.

– Heldigvis slipper vi å velge

Liverpool er med i kampen om Premier League-tittelen, og har blitt snakket om som en av favorittene til å vinne Champions League denne sesongen.

På pressekonferansen fikk Klopp spørsmål om hva han helst ønsker å vinne.

– Dersom du måtte velge, er det klart for alle Liverpool-supportere. Det er Premier League de ønsker mest. Men nå spiller vi Champions League, og alle forventer at vi vil gjøre vårt beste i morgen kveld.

– Takk Gud, så slipper vi å ta et slikt valg. Vi må gi absolutt alt, og spille veldig lidenskapelig fotball. Fotballen vi forventer når vi kommer til Anfield.

– Vi forventer en god atmosfære, men vet at vi må spille vår rolle. Det vil bli strålende i morgen kveld. Jeg gleder meg. Erfaringen med vårt publikum er at vi kan gå fra 100 til 120, 130, 140 prosent. Jeg trodde aldri det var mulig, men det har allerede skjedd noen ganger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]