Keita har mistet trening med sykdom

Firmino kan rekke kampen, men Lovren er fortsatt ute.

26. feb 2019 kl 15.16 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp hadde i dag sin pressekonferanse før onsdagens kamp mot Watford. Hovedtemaet ble Roberto Firmino, som tråkket over mot Manchester United og forlot Old Trafford på krykker. Der hadde manageren gode nyheter.

– Han ser bra ut, og vi har åpenbart hatt flaks. Det er ikke så alvorlig som vi først trodde. Dersom Bobby ligger nede og forlater banen er det alltid et dårlig tegn, for han er en tøff gutt. Vi spiller i morgen, og han vil være nære - men han har en stor sjanse for derbyet på søndag, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– På grunn av at det er Bobby så vil jeg si ja, det er en sjanse for at han rekker Watford, men jeg vet ikke om jeg vil ta den sjansen for vi spilte på søndag og så umiddelbart på onsdag. En skal ikke avskrive Bobby, for han er en som restituerer seg raskt, sier Klopp.

Keita har vært syk

Naby Keita har vært mer involvert de siste ukene, men var ikke på banen mot Manchester United. Han er en det var ventet at skulle returnere i lagoppstillingen onsdag kveld. Nå spørs det, for 23-åringen har slitt med sykdom.

– Han var syk i går, men i dag er han tilbake på trening hører jeg. Naby Keita er en utmerket god spiller. I starten viste han det mye, og så har han vært litt skadet. Han er et langtidsprosjekt.

– Vi får se hvordan det står til med han i dag, sa manageren.

Lovren fortsatt ute

Dejan Lovren har ikke spilt fotball siden han pådro seg en hamstringstrekk mot Wolverhampton tidlig i januar.

– Han nærmer seg, men er fortsatt ikke klar.

Langtidsskadde Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain nærmer seg, men er fortsatt et stykke unna.

Liverpool - Watford spilles onsdag kl. 21.00, men sendes ikke direkte på norsk TV. Kampen sendes i opptak på TV 2 Sport Premium 2 kl. 23.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]