Lovren er likevel ikke med til Marbella

Liverpool-stopperen kjemper mot klokka for å rekke møtet med Bayern München.

12. feb 2019 kl 13.59 Marius Rabben

Dejan Lovren sto i går oppført blant de 31 spillerne klubben meldte var med på treningsleiren til Spania, men kroaten er i likhet med Joe Gomez igjen hjemme på Melwood.

Det bekrefter Jürgen Klopp overfor klubbens nettside.

– Det er aldri et bra tegn, vil jeg si, men vi skal gjøre alt vi kan for å få Dejan tilgjengelig til München-kampen, sier manageren, som legger til at det blir et tett race mot klokka.

– Ville ikke hjulpet å være her

Midtstopperen sliter med hamstringskaden som han pådro seg i åpningsminuttene av FA-cupkampen mot Wolves i januar. 29-åringen har ikke vært på banen siden. Han satt riktignok på benken i ligakampen mot Leicester etter å ha vært tilbake i normal trening, men slo opp skaden igjen.

– For hans del er det fornuftig å være en annen plass for å gjøre det han er nødt til å gjøre, forklarer Klopp om hvorfor Lovren ikke er med sørover.

– Det ville ikke hjulpet dersom han var her, så vi forsøker å gjøre det vi kan, det er helt klart.

I tillegg til Lovren og Gomez må Liverpool som kjent også klare seg uten Virgil van Dijk i den første 8-delsfinalekampen grunnet tre gule kort i gruppespillet. Dermed er det store muligheter for at Fabinho må vikariere på stopperplassen ved siden av Joël Matip neste tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]