– Vi møter et helt annet West Ham-lag

Liverpool kjørte over London-klubben i sesongens første kamp. Nå blir det annerledes, sier Klopp.

1. feb 2019 kl 18.08 Arild Skjæveland

Liverpool storspilte og knuste West Ham 4-0 i sesongens første ligakamp. Mohamed Salah scoret ett, Sadio Mané to, og Daniel Sturridge plusset på med en scoring helt på slutten den dagen. Jürgen Klopp forventer en helt annen oppgave på London Stadium på mandag.

– Jeg forventer mye fra dem. Vi startet sesongen mot West Ham med en strålende kamp fra oss, og ikke en ikke veldig god kamp fra dem. Den dagen hadde de mange nye spillere, en ny manager og alt det der, mens vi var sterke, sa Klopp på dagens pressekonferanse.

– De var fortsatt inne i en periode der de måtte finne sammen, men de gjorde det og nå er det et av de sterkeste lagene. De hadde en veldig dårlig start, men siden den gang har de nesten vært et topp seks-lag – og det er det vi bør forvente, sier Klopp.

– Anderson er et fantastisk kjøp

West Ham har slått både Manchester United og Arsenal på sin hjemmebane i år – men tapte sist 3-0 borte mot Wolverhampton.

Klopp mener det er et lag med mange styrker.

– Jeg tror de har den mest rutinerte manageren i Premier League for øyeblikket. Det et veldig godt lag. De har gjort gode signeringer i forsvar, har erfaring på backene. Rice har hatt en fantastisk utvikling denne sesongen ved siden av Noble på midtbanen. Ungt og rutinert.

– Så har du vingene – Anderson, et fantastisk kjøp. Marko Arnautovic er en strålende spiss. Nå har de Samir Nasri og Snodgrass tilbake i form. Fabianski i mål. Det er et veldig bra fotballag, og det er det vi må være klare for igjen.

– Vi kan ikke sammenligne det med den første kampen i sesongen. Vi forventet en tøff kamp den dagen. Det ble ikke så tøft av to grunner: vi var veldig bra, og de var ikke klare den dagen. Nå er de klare, og det er noe helt annerledes.

West Ham - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]