Wijnaldum og Henderson kan miste helgens kamp

Det er tynt på midtbanen.

5. feb 2019 kl 12.42 Arild Skjæveland

Mot West Ham United startet Liverpool med en midtbane bestående av Adam Lallana, Fabinho og Naby Keita. Både Gini Wijnaldum og Jordan Henderson var tiltenkt startplass, men en muskelskade og kneskade gjorde at de måtte kaste inn håndkleet etter søndagens trening.

Nå er det usikkert om midtbaneduoen rekker lørdagens kamp mot Bournemouth.

– Gini og Hendo - begge skulle spilt, men kunne ikke. Det er ikke bra, og jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Slik er det. Det er en lang sesong, og du må håndtere situasjonen.

Få alternativer

Dersom Trent Alexander-Arnold kommer i gang denne uken, vil han gå inn igjen på høyrebacken til helgen. Det gir Klopp en ny mulighet med James Milner tilbake på midten – dersom han blir frisk igjen. Mandag spilte han med sykdom.

Xherdan Shaqiri, Lallana, Fabinho, Keita og Milner er nå alternativene dersom både Henderson og Wijnaldum er ute – om han ikke tar andre grep og endrer formasjon. En spiller som Curtis Jones satt på benken mot West Ham. Alex Oxlade-Chamberlain er fortsatt et stykke unna.

– Vi hadde en ganske ung benk, med to spisser og en venstreback, men det hjelper ikke i en slik kamp som nå. Slik er det, og vi må håndtere slike situasjoner, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]