Fryser nok en gang billettprisene for neste sesong

Klubben øker ikke prisene på Anfield i 2019/2020-sesongen.

29. mar 2019 kl 11.27 Marius Rabben

Dette blir fjerde år på rad at både sesong- og enkeltbilletter på Anfield vil ha samme pris som i dag, bekrefter Liverpool FC.

Nyheten kommer etter lange diskusjoner mellom klubbrepresentanter og mange supportere, og betyr følgelig at prisnivået er det samme som de har hatt siden 2015/2016-sesongen. Det var i februar 2016 at klubbledelsen gjorde en dramatisk vending etter at fansen forlot stadion under en ligakamp mot Sunderland i protest mot økte billettpriser.

Aksjonen resulterte som kjent i at klubbeierne skrev et åpent brev og droppet planene om enkeltbilletter opp til 77 pund og sesongbilletter til 1029 pund. I stedet koster det fortsatt 59 pund for de dyreste enkeltbillettene og 869 pund for de dyreste sesongbillettene på Main Stand.

I noen områder på The Kop kan en få vanlige enkeltbilletter ned til 37 pund, skriver Liverpool Echo. Prisene for seniorer (65 år+) er fra 28 til 44 pund, unge voksne fra 18,50 til 29,50 pund, og juniorbilletter kan en få til 9 pund.

Klubben fortsetter også tilbudet til lokale fans med noen billetter til 9 pund, samt ordninger som gir skolebarn i Anfield-området tilgang til tusen gratisbilletter gjennom sesongen.

Kjøp av billetter

Det meste du trenger å vite om billettsalg, finner du på Liverpool.no/billetter.

Skal du kjøpe billetter rett fra klubben, er LFC Official Membership et «must». Du må kjøpe enten Full Membership, Membership Light eller Junior Memberhip (for de som er 16 år eller yngre). NB: Ikke International Membership. Sjekk mer på denne linken.

I en spesialepisode av The Kopite Podcasten i november i fjor forsøkte supporterklubbens Tore Hansen på 20 minutter å gi en nybegynnerguide om hvordan man kan kjøpe de ettertraktede kampbillettene direkte fra klubben. Den kan du høre igjen her:

Har du innspill til journalisten?
[email protected]