– Jeg har nok selvtillit til å si at jeg er den riktig manageren for Liverpool

Franz Beckenbauer mener Jürgen Klopp ville passet perfekt i hans Bayern München. Klopp har helt andre planer.

17. mar 2019 kl 00.07 Arve Vassbotten

Franz Beckenbauer uttalte etter Liverpools seier over Bayern München, at han mente Jürgen Klopp ville være en veldig god match for den tyske storklubben.

Bayern-legenden trakk blant annet fram den raske angrepsfotballen Klopp står for.

– Det er ingen større legende i Tyskland enn Franz Beckenbauer.

– Det føles veldig godt at han snakker positivt om meg. Det er akkurat som om en konge med et sverd kaller noen «sir», sier Jürgen Klopp til The Guardianom rosen fra Der Kaiser.

Men Klopp har noen veldig, veldig betryggende ord til Liverpool-fansen også.

– Elsker å være her

– Hvis han mener det, er det et kompliment til Liverpool. Bayern har gjort alt riktig de siste 10-15 årene, men jeg føler at jeg passer bra der jeg er.

– Jeg elsker å være her, det er mange muligheter for å utvikle et allerede veldig godt lag. Jeg har nok selvtillit til å si at jeg er riktig manager for Liverpool for øyeblikket, selv om vi i fotball alle må bevise vår verdi hele tiden.

Jeg håper at jeg om 50-60 år kan bli husket uten at det refereres til at jeg har vært manager for mange forskjellige klubber.Jürgen Klopp

– Så langt har det fungert godt, og forhåpentligvis vil det vare lenger. Det ville vært kult, for jeg håper at jeg om 50-60 år kan bli husket uten at det refereres til at jeg har vært manager for mange forskjellige klubber. Jeg er fornøyd med de klubbene jeg har hatt, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]