Ble kåret til månedens spiller:– Jeg jobber for å score flere mål

Virgil van Dijk vant sin andre bestemannspris for sesongen.

7. mar 2019 kl 14.27 Einar Kvande

Virgil van Dijk er blitt kåret til Standard Chartered Player of the Month for februar. Midtstopperen slo Sadio Mané og Mohamed Salah i avstemningen, og vant dermed kåringen for andre gang denne sesongen. Van Dijk hjalp Liverpool til å holde buret rent i tre av sine fire kamper i februar, og bidro også med to mål.

– Det er alltid spesielt å få slik anerkjennelse fra fansen, men som jeg har sagt før, uten lagkameratene mine og staben ville jeg ikke kunne ha prestert slik som dette. All honnør til dem også, sier Van Dijk til Liverpoolfc.com.

Ikke sliten

Van Dijk har spilt 35 kamper for Liverpool så langt denne sesongen, men føler seg slett ikke sliten.

– Jeg føler meg bra. Det har vært et tøft år, med mange kamper, men jeg nyter hvert sekund av det. Vi er med i kampen om tittelen med Manchester City, som også har en strålende sesong. Jeg nyter dette, og føler meg i bra form, sier han.

Van Dijk noterte seg for to mål med hodet i 5-0 seieren over Watford.

– Målene kom som en ekstra bonus. Det var en stund siden sist jeg gjorde mål, og spesielt på hjemmebane, hvor jeg ikke har scoret siden debuten min mot Everton. Det var stort å score to mål. Jeg har jobbet med dette, og det er noe jeg må jobbe videre med. Det er alltid bra å ha noe du kan forbedre deg på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]