Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

16. aug 2019 kl 22.45 Arild Skjæveland

Sesongen har akkurat startet, men det nærmer seg allerede den første landslagspausen. Brasil skal til USA for å møte Colombia og Peru - og det blir uten Alisson Becker. Ederson fra Manchester City, Ivan fra Ponte Preta og Weverton fra Palmeiras er de tre målvaktene Tite tar med seg til statene.

Brasils førstemålvakt har en leggskade, og den eneste meldingen som har kommet fra Liverpool er at det er snakk om uker - uten at de har vært mer konkret på når han vil være tilbake.

Tidligere i dag svarte Alisson på en tweet fra en supporter som lurte på om han var på bedringens vei, hvorpå han svarte: «Ja, kompis, det blir bedre hver dag!». På onsdag la han ut et bilde av at han så UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea med venstrebeinet i en beskyttelsesstøvel.

Fabinho er med igjen

En av de store overraskelsene da Tite tok ut sommerens Copa America-tropp var at Fabinho ikke ble tatt ut.Nå er midtbanespilleren tilbake i troppen. Også Roberto Firmino skal være med til USA.

Hele troppen:

Målvakter: Ederson (Manchester City), Ivan (Ponte Preta), Weverton (Palmeiras).

Forsvar: Alex Sandro (Juventus), Dani Alves (São Paulo), Militão (Real Madrid), Fagner (Corinthians), Jorge (Santos), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (PSG), Samir (Udinese).

Midtbane: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fabinho (Liverpool), Paquetá (Milan), Philippe Coutinho (Barcelona).

Angrep: Bruno Henrique (Flamengo), David Neres (Ajax), Roberto Firmino (Liverpool), Neymar (PSG), Richarlison (Everton), Vinicius Jr. (Real Madrid).

Brasil møter Colombia i Miami 6. september, og Peru i Los Angeles 10. september. Den første kampen etter landslagspausen er hjemme mot Newcastle 14. september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]