– Vi forbereder oss på å møte det beste Liverpool-laget du kan se for deg

Southampton har ingen nye skadebekymringer før lørdagens kamp.

15. aug 2019 kl 18.31 Arild Skjæveland

Liverpool skal allerede lørdag kl. 16.00 i aksjon igjen - borte mot Southampton på St. Mary’s.

Saints-manager Ralph Hasenhüttl har hatt sin pressekonferanse, og bekrefter at han kan velge fra en skadefri stall mot den regjerende Champions League-mesteren.

– Vi har prøvd å glemme Burnley-kampen tidlig denne uken, kansellerte en fridag, og fra tirsdag av har vi prøvd å analysere og og jobbe mot neste kamp. Utfordringen er stor nok, så det er lurt å ta all den energien vi har og fokusere på denne kampen, sier han på pressekonferansen ifølge Southamptons offisielle nettsider.

– Så langt har vi ingen skadeproblemer. Vi har jobbet veldig hardt de siste to dagene. I dag har vi en lettere økt, for spillerne var litt slitne i dag etter å ha jobbet hardt - men det er ingen nye skader, sier han.

Southampton vil ha nysigneringen Kevin Danso i troppen til helgen. Han var ikke klar i tide til å møte Burnley.

Glad for at Liverpool spilte 120 minutter

Østerrikeren hadde fått med seg det Jürgen Klopp sa etter Supercup-finalen mot Chelsea om at Southampton trolig var laget som feiret mest, etter at kampen gikk til ekstraomganger.

– Jeg hørte det Jürgen sa om at han trodde vi hadde feiret at de spilte 120 minutter. Jeg var glad for at de måtte spille lenger, men mest fordi det betyr at jeg har mer video å vise til spillerne mine, sier han.

– Liverpool spilte 13 ganger i midtuken forrige sesong, og vant 11 ganger den påfølgende helgen, med to uavgjorte i tillegg. Dette laget har så mye kvalitet, og Jürgen prøver kanskje å legge inn en liten unnskyldning for spillernes form - men jeg tror ikke han trenger det, for de har så mye kvalitet. Etter 120 minutter på onsdag kan de fortsatt komme hit og spille en god kamp.

– Det interesserer meg ikke. Vi ønsker å vise en reaksjon. Spillerne mine ønsker å vise seg frem, og vise at vi kan være vanskeligere å spille mot enn det vi var forrige uke - så det er planen vår. Jeg forventer det best mulige Liverpool-laget du kan se for deg, og det er det vi forbereder oss på, sier han.

Southampton - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]