Overrasket på sin første Liverpool-trening

– Vi er veldig fornøyde med at han er hos oss.

24. sep 2019 kl 22.46 Marius Rabben

16 år gamle Harvey Elliott kom godt i gang etter Fulham-overgangen i sommer. Den talentfulle, anvendelige kantspilleren gikk rett inn på førstelagstrening.

– For en overraskelse han var da han hadde sin første økt, sier Pep Lijnders til pressen foran onsdagens ligacupkamp.

– Viste det fra første sekund

Spesielt blikket for spillet, måten han orienterer seg, la Liverpool-trenerne fort merke til. Og hvor raskt han «tok» nivået på trening med Europas beste lag.

– Enkelte spillere spiller som om de allerede er 28 eller 29 år. Han er en spiller som ser så mye rundt seg før ting skjer, fortsetter Lijnders.

– Det er ikke enkelt å steppe inn på våre treninger, for hvis du ønsker å spille fotball med høy intensitet, må du trene med høy intensitet.

RØDT TALENT:
RØDT TALENT:  Liverpool hentet tenåringen Harvey Elliott fra Fulham i sommer. Onsdag kan han få debuten.

– Da er det ikke enkelt å komme inn og likevel ha kontroll, finne kombinasjoner og sånne ting. Han viste det allerede fra første sekund, sier Liverpools assistentmanager.

– Så da er du en talentfull gutt. Jeg ønsker ikke å legge noe mer press på ham, men vi er veldig fornøyde med at han er hos oss.

Elliott, som har spilt U23-fotball så langt denne sesongen, er blant ungguttene som er aktuell for ligacupmøtet med League One-klubben MK Dons onsdag kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]