– Det er ingenting å være skuffet over

Nuno Espirito Santo var veldig fornøyd med sine egne gutter etter torsdagens kamp.

24. jan 2020 kl 12.09 Arild Skjæveland

En av de store forskjellene denne sesongen, er resultatene Liverpool og Manchester City har fått mot Nuno Esprito Santos Wolvehampton-lag. Der City har tapt to kamper, har Liverpool vunnet begge sine.

Liverpool er faktisk det eneste laget Wolves ikke har tatt poeng fra etter opprykket til Premier League.

Etter torsdagens kamp, hintet BBC sin utsendte reporter frempå at Nuno måtte være veldig skuffet, etter å ha tapt en kamp de kunne ha vunnet.

– Nei, nei. Jeg synes det var en god kamp - en fantastisk fotballkamp. Vi spilte bra, Liverpool spilte bra. Det er ingenting å være skuffet over, svarte Nuno.

Fornøyd med spillerne

Wolves var veldig bra, og ga Liverpool en veldig god kamp. I perioder i andreomgangen var det hjemmelaget som så ut til å være laget som var nærmest å avgjøre det til sin fordel.

– Resultatet er en konsekvens av hva du gjør. Vi forsvarte oss bra, og var veldig godt organisert. Vi skapte sjanser og hadde momentum, men møtte et veldig godt lag. Jeg er veldig fornøyd med guttene, vi tapte på små marginer, sier den portugisiske manageren.

– Dette er det vi ønsker. Vi ønsker å kunne konkurrere, og fortsette å vokse. Dette vil bare gjøre oss sterkere. 

– Jeg er fornøyd når vi presterer bra. Vi møtte et fantastisk lag med en fantastisk manager, og dette er standarden vi ønsker. Det som manglet i dag må vi finne neste uke, slik at vi kan skape flere øyeblikk. Det er en byggeprosess, men vi holder på, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]