Wolves tilbake med sitt tunge skyts

Ulvene hvilte spillere da de møtte Liverpool i romjula, noe som ikke ventes å skje på Molineux i morgen.

22. jan 2020 kl 08.47 Torbjørn Flatin

Det var en av Liverpools vanskeligste kamper denne fantastiske ligasesongen, da de i rødt beseiret Wolverhampton med 1-0 29. desember.

En scoring fra Sadio Mané, etter pasning fra skulderen til Adam Lallana, sørget for den avgjørende scoringen rett før pause.

På overtid i 1. omgang «utligner» stortalentet Pedro Neto, men målet blir kontroversielt annullert for offside foran et jublende The Kop etter at unggutten først hadde tirret med en i overkant provoserende målfeiring.

Har holdt buret rent

Det alle kanskje ikke husker fra kampen var at Wolverhampton hvilte flere av sine antatt viktigste spillere fra start.

Det inkluderte lynhurtige og sterke Adama Traore og toppscoreren Raul Jimenez. De ventes å være tilbake torsdag kveld i en sesong hvor Wolves under ledelse av manager Nuno Espirito Santo har som mål å minst kopiere fjorårssesongen med kvalifiseringen til Europa League. De er også innenfor skuddhold av topp fire og en mulig plass i Champions League.

- De gir alle en stor test. Stor respekt for dem og hvordan de spiller for øyeblikket, de har et godt lag og en fantastisk manager, istemmer Virgil van Dijk, Liverpools forsvarssjef på et helrødt lag som har holdt buret rent de sju siste kampene.

Wolverhampton - Liverpool spilles torsdag 23.01 kl 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]