Behandles som en filmstjerne på Ewood Park

Liverpool-talentet skysses i taxi til og fra både treninger og kamper.

29. okt 2020 kl 18.50 Einar Kvande

Det tok overtalelseskunst av rang fra manager Tony Mowbrays side for at Liverpool til slutt ga etter og sa ja til å låne ut stortalentet Harvey Elliott til Championship-klubben Blackburn.

Nå nærmest overvåker Anfield-klubben hvert steg som 17-åringen tar på Ewood Park og treningsfeltet Brockhall.

Torsdag ettermiddag var representanter fra Liverpools stab igjen på plass på Brockhall for å diskutere utviklingen til Elliott, melder LancsLive.

Dette var slett ikke første gangen at Liverpool-trenere har besøkt treningsfeltet til Blackburn siden Elliott ble lånt ut til Championship-klubben for snaut to uker siden. 

Elliott har virkelig imponert i Blackburn, med en scoring og to målgivende pasninger på sine tre kamper for utlånsklubben.

17-åringen får filmstjerne-behandling i klubben. Han skysses i taxi til trening hver morgen, da han ikke er gammel nok til å kjøre bil selv. Etter bortekamper har Rovers en bil stående klar når lagets buss kommer tilbake til Lancashire-byen, slik at tenåringen kan skysses trygt hjem til Liverpool umiddelbart.

– De tekster meg hver dag, har Elliott tidligere fortalt til LancsLive med referanse til lagkamerater og stab i moderklubben Liverpool.

– Etter hver treningsøkt og hver kamp sender de meldinger til meg. Jeg får meldinger fra Liverpool-spillerne, som ønsker meg lykke til, og slike ting. Det gir meg et løft at det gjør dette.

– Jeg er helt i startfasen her. Jeg tar en dag om gangen, og forhåpentligvis kan jeg levere varene både på trening og i kamper, slik at jeg kan vise folk hva jeg kan. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]