Storoppgjøret mot City blir søndagskamp - mer hvile etter tøff bortekamp i Champions League

Oppgjøret på Etihad blir søndagskamp. Det betyr at Liverpool får mer hvile etter bortekampen mot Atalanta.

23. okt 2020 kl 19.17 Jens Bessesen

Liverpool FC melder på sine nettsider at to av tre Premier League-kamper i november nå har fått nytt tidspunkt som følge av tv-dekning. 

Bortekampen mot Manchester City skal spilles søndag 8. november klokken 17.30. Det betyr at begge lag får godt med hvile etter å ha spilt Champions League tirsdagen i forkant. Liverpool møter Atalanta til et tøft borteoppgjør 3. november, mens City har hjemmekamp mot Olympiakos.

Like mye hvile blir det imidlertid ikke før bortemøtet mot Brighton i slutten av måneden. Liverpool tar imot Atalanta i Champions League onsdag 25. november og får kort tid til å forberede kampen mot Brighton, som har avspark lørdag 28. november klokken 13.30.

Når det gjelder hjemmekampen mot Leicester står den fremdeles oppført lørdag 21. november klokken 16. Det betyr at den kan bli «pay per view»-kamp i England, i likhet med morgendagens oppgjør mot Sheffield United. I Norge har TV 2 fått lov til å vise samtlige kamper i oktober. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]