Liverpool leder ikke lenger Premier League

Southampton overtok tabelltoppen.

6. nov 2020 kl 23.03 Einar Kvande

Southampton fortsetter å imponere i Premier League, selv med toppscorer Danny Ings ute med kneskade. I kveld vant sydkystklubben 2-0 over Newcastle hjemme på St. Mary's, etter scoringer av Che Adams og Stuart Armstrong. Adams scoret etter sju minutter, og Armstrong etter 82 minutter.

Resultatet betyr at Ralph Hasenhüttls mannskap vippet Liverpool ned fra toppen av Premier League-tabellen. Southampton har nemlig sanket 16 poeng på sine åtte første kamper i årets Premier League, med fem seire, en uavgjort og to tap. Det er like mange poeng som Liverpool har sanket på sju kamper. Southampton har imidlertid fire plussmål, mot Liverpools to.

Liverpool har muligheten til å gjenerobre førsteplassen, men må da minst ha ett poeng i bortekampen mot Manchester City søndag. Kanskje må de røde også ha tre poeng. Det kommer an på resultatene til Leicester og Tottenham i helgen.

Tottenham spiller borte mot West Bromwich i den første kampen på søndag, mens Leicester spiller hjemme mot Wolves i den andre søndagskampen. Manchester City v Liverpol er den tredje kampen søndag ettermiddag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]