Desember-programmet er klart:To kamptidspunkt vil gjøre Klopp rasende. Men Liverpool får behagelig juleprogram

Liverpool får en knalltøff første halvdel av desember, før juleprogrammet ser snillere ut for de røde.

26. nov 2020 kl 17.31Jens Bessesen

Premier League har torsdag sluppet kampprogrammet for hele desember, og ettersom alle kamper skal direktesendes på tv er det litt av en kabal som må legges opp. 

Her er Liverpools åtte kamper i det som blir en heftig desember:

  • 1.12: LFC - Ajax kl. 21.00 (CL)
  • 6.12: LFC - Wolves kl. 20.15
  • 9.12: Midtjylland - LFC kl. 18.55 (CL)
  • 13.12: Fulham - LFC kl. 17.30
  • 16.12: LFC - Spurs kl. 21.00
  • 19.12: Crystal Palace - LFC kl. 13.30
  • 27.12: LFC - West Brom kl. 17.30
  • 30.12: Newcastle - LFC kl. 21.00

Det er nok spesielt to ting Jürgen Klopp vil bite seg merke i. Det er under tre døgn mellom hjemmekampen mot Wolves og bortekampen mot Midtjylland, som ligger an til å bli spilt i Tyskland. Det blir også minimalt med hvile mellom oppgjørene mot Tottenham og Crystal Palace. Palace får imidlertid ikke noe mer hvile før den kampen. 

På den positive siden blir det god tid til hvile etter den kampen, da det er åtte dager til Liverpool tar imot West Bromwich på Anfield. Liverpool får dermed ikke spille på Boxing Day i år. Åtte lag må spille kvartfinale i ligacupen i midtuken før jul. 

Året avsluttes med bortekamp mot Newcastle lille nyttårsaften. Liverpools hjemmekamper ligger an til å kunne gå for 2000 tilskuere, og det samme gjelder bortekampene i London mot Fulham og Crystal Palace. Newcastle må foreløpig spille for tomme tribuner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]