Bare 22 år gammel, men spiller likevel sin kamp nummer 150 for Liverpool i morgen

Trent Alexander-Arnold er Liverpools klare førstevalg på høyrebacken, scouserens unge alder til tross.

18. des 2020 kl 22.09Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold vil løpe ut til sin kamp nummer 150 når Liverpool gjester Crystal Palace i morgen. Av scouserens 149 førstelagskamper for barndomsklubben  har hele 109 endt med seier!

For 22-åringen vil fokuset være på de tre poengene som står på spill på Selhurst Park, og ikke det faktum at han selv når en ny milepæl i ung alder.

Liverpool har vunnet sine seks siste Premier League-kamper mot Palace, og i Premier League-æraen har Anfield-klubben vunnet 14 av sine 22 kamper mot The Eagles. De har bare tapt to av de 11 Premier League-besøkene på Selhurst Park.

Jürgen Klopp har ledet Liverpool til seier i åtte ligakamper mot Palace. Det er kun mot Leicester han har vunnet like mange kamper. 

Liverpool har også vunnet seks av sine åtte siste Premier League-kamper i London, og har bare tapt en av sine siste tretten ligakamper i hovedstaden.

Dersom Liverpool unngår tap vil de lede ligaen ved inngangen til julen for tredje sesong på rad

Dersom ligalederen unngår tap på Selhurst Park i morgen vil de være garantert å lede ligaen ved inngangen til julen for tredje sesongen på rad.

Alexander-Arnold er ikke den eneste jublianten på Liverpools lag i morgen. Naby Keita vil spille sin 50. ligakamp for Liverpool dersom han kommer på banen.

Ellers kan alle Fantasy League-managere merke seg at Sadio Mané har scoret i seks ligakamper på rad mot Palace, mens Mohamed Salah har nettet 25 mål på 36 ligakamper for Liverpool mot lag fra London.

Crystal Palace - Liverpool har avspark på Selhurst Park klokken 13.30 i morgen, lørdag 19. desember. Kampen blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Statistikk: Ged Rea

Har du innspill til journalisten?
[email protected]