Blackburn-sjefen frykter telefon fra Liverpool i januar

Harvey Elliotts utrolige form gjør at Blackburn-manageren frykter at Liverpool vil hente tilbake stortalentet allerede i januar.

18. des 2020 kl 08.40Jens Bessesen

17 år gamle Harvey Elliott har imponert stort på sitt utlån i Blackburn så langt. Kantspilleren har scoret fire mål, levert flere målgivende og imponert ved å være blant Championships mest kreative spillere denne sesongen.

Det har ført til spørsmål om Liverpool bør hente tilbake unggutten for å gi han en sjanse på førstelaget på nyåret, og Blackburn-manager Tony Mowbray innrømmer at han frykter å få en telefon fra Merseyside i januar.

– Mitt argument til Jürgen vil være hva en 17-åring kan gjøre for å hjelpe verdensmesterne. Det er en unggutt som er i læringsfasen, og jeg er sikker på at de har nok av alternativer. Men skadelisten deres blir verre, og jeg håper bare det ikke kommer en telefon i januar der de ber om å få ham tilbake, sier Mowbray ifølge LancsLive.

Ut sesongen

Mowbray har forsikret seg om at avtalen dreier seg om et lån ut sesongen. 

– Han er en viktig spiller for oss. Jeg vet at han trives godt og håper han kan bli. Kontrakten tilsier at han blir ut sesongen, sier han. 

– Liverpool vet nok at en 17-åring bare kan spille en perifer rolle for et så utrolig godt fotballag, og at de de har mer etablerte spillere som kan gjøre jobben. Hver kamp han spiller på dette nivået er fantastisk for erfaringen hans, sier Mowbray om Elliott.

Ifølge James Pearce i The Athletic er det foreløpig ingen grunn til bekymring for Mowbray. Han skriver at Liverpool på nåværende tidspunkt ikke har planer om å hente hjem Elliott.

STORSPILLER: Harvey Elliott har tatt Championship med storm.

STORSPILLER: Harvey Elliott har tatt Championship med storm.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]