Stortalentet skal undersøkes nærmere for å utelukke at det dreier seg om en alvorlig kneskade

Det så stygt ut da Harvey Elliott fikk en kneskade under spill for Blackburn mot Preston i går kveld.

25. nov 2020 kl 09.26Einar Kvande

Liverpools stortalent, Harvey Elliott, har imponert stort under spill på utlån for Blackburn Rovers i Championship denne sesongen. Mot Preston i går kveld var ikke Elliott med i startoppstillingen for første gang siden han skrev under låneavtalen på deadline-dagen, men han ble satt innpå etter en times spill på stillingen 2-0 til Blackburn.

Det var Elliotts pasning som skapte det tredje målet for Rovers, som ble satt inn av Tyrhys Dolan. Men kort tid etter ble så Elliott offer for en stygg takling av Ryan Ledson.

Tenåringen hinket av banen, og Rovers tok ingen sjanser og satte inn John Buckley for Elliott i sluttminuttene.

Liverpools stortalent skal nå gjennomgå grundige undersøkelser, men Blackburn-manager Tony Mowbray håper at skaden ikke skal være så alvorlig som det så ut som til å begynne med.

– De første meldingene fra legen er at vi håper det bare er et spark. Kneet hovnet opp ganske raskt, men det ser ikke ut som det er alvorlig skadet. Når du hører om kneskader, tenker du korsbånd og leddbånd, men det virker ikke som det er noe slikt, sa Mowbray til pressen etter matchen.

– Det virker bare som det er snakk om et kraftig spark mot kneet, og vi håper det viser seg å stemme. 

– Gutter som Harvey Elliott kan ikke spille hver tredje dag, var for øvrig Mowbrays forklaring på at Elliott ikke startet kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]