Det ser ikke ut til å bli noen spillerkjøp

Liverpool ser ikke behovet for å hente forsterkninger når spillere som Rhys Williams og Nat Phillips fortsetter å imponere.

17. des 2020 kl 22.05Jens Bessesen

Liverpool har hatt enorme skadeproblemer de siste to månedene, og før sesongen var det nok ingen som så for seg at det var Fabinho og Rhys Williams som skulle danne midtstopperpar i en storkamp der tabelltopp var premien for seier. 

Virgil van Dijk er trolig ute resten av sesongen. Det samme gjelder Joe Gomez, mens Joel Matip sjelden klarer å spille mange kamper på rad. Dermed er det få midtstoppere tilgjengelig.

I tillegg har det vært trøbbel på midtbanen, med skadene til Thiago, James Milner, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain og Xherdan Shaqiri. 

Nylig kom også nyheten om at Diogo Jota og Kostas Tsimikas kan være ute i to måneder.

Ligger ikke an til å bli noen kjøp

Men nå er flere spillere på vei tilbake, og selv om det fortsatt er tynt i forsvarsrekka, ser det ifølge The Athletic ikke på nåværende tidspunkt ut til at Liverpool kommer til å gå inn i januarmarkedet.

Dette skal blant annet være fordi Rhys Williams og Nat Phillips har imponert når de har fått sjansen. Liverpool har blitt linket til en rekke midtstoppere i det siste, men for øyeblikket ser det altså ikke ut til å bli noen overganger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]