Skal være villige til å selge Origi og Shaqiri for å få råd til ny midtstopper

Liverpool kan vurdere å selge duo i januar for å få råd til en ny forsvarsspiller.

3. des 2020 kl 14.48Jens Bessesen

Mark Ogden i ESPN har sett nærmere på hva som kan komme til å røre seg hos Liverpool i januarvinduet.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool vurderer å hente inn en ny midtstopper dersom de finner en god avtale. Ogden nevner Leipzigs Dayot Upamecano som den perfekte erstatter for Virgil van Dijk, men prislappen på 50 millioner pund kan bli for mye for Liverpool. 

I stedet kan man gå for en lånesignering eller en spiller til en lavere pris. Liverpool blir stadig linket til blant andre Ozan Kabak (Schalke), Ben White (Brighton) og Perr Schuurs (Ajax). ESPN trekker fram sistnevnte som mannen å gå for. 

Det kan også bli spillere som forsvinner ut portene på Anfield. De to som nevnes er Divock Origi og Xherdan Shaqiri. Shaqiri hadde muligheten til å dra i høst, men valgte å bli. Origi har ikke levert når han har fått sjansen denne sesongen, og kan måtte gå for å få førstelagsfotball.

Ifølge Ogden vil Liverpool vurdere salg av duoen, spesielt fordi det kan gi penger i banken til å hente en ny midtstopper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]