Jürgen Klopp trekker på skuldrene av spekulasjoner rundt Mohamed Salahs Liverpool-fremtid

– Han spøker og ler på treningsfeltet.

24. des 2020 kl 15.24Einar Kvande

Mohamed Salahs Liverpool-kontrakt løper ut i 2023, og i forrige uke lot egypteren seg intervjue av spanske AS, der han ikke utelukket en overgang til Real Madrid eller Barcelona. 28-åringen uttalte også at han var skuffet over at han ikke ble valgt som lagkaptein i Jordan Hendersons fravær til bortekampen mot Midtjylland.

Under en pressekonferanse julaften fikk Klopp naturlig nok spørsmål omkring dette.

– Vi snakker aldri om kontrakter. Mo er i godt humør og i god form for øyeblikket, og det er det viktigste, svarte Klopp.

– Han spøkte og lo masse på treningsfeltet i dag, og likte treningsøkten svært godt. Resten er det fint for dere å skrive om, men internt er ikke dette noe tema, og jeg har ingenting mer å si om saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]