– Jeg føler meg bra og ser fram til å spille mange kamper

Joel Matip snakker om skader, form og at supporterne får komme tilbake til Anfield på søndag.

3. des 2020 kl 08.52Jens Bessesen

Joel Matip har bare startet fire ligakamper de siste 13 måneder etter å ha vært svært skadeplaget. Kameruneren ble hvilt mot Brighton i helgen, før han spilte 90 minutter da Liverpool slo Ajax og tok seg videre i Champions League tirsdag. 

I fraværet av Virgil van Dijk og Joe Gomez har Matip blitt en av de viktigste spillerne i Liverpool, og nå er han fast bestemt på å holde seg frisk og rask.

– Man må komme tilbake og prøve å være enda sterkere, men det tar alltid litt tid å komme tilbake til et høyt nivå. Jeg føler meg bra nå og ser fram til å spille mange kamper, sier han ifølge Liverpool Echo

Ser fram til å spille for supportere igjen

Søndag kan han og resten av Liverpool-laget for første gang siden 11. mars spille foran supportere igjen på Anfield. Mot Wolves kommer det til å være 1500 fans på The Kop, og 500 på Main Stand. 

– Alle spillerne har sett fram til dette helt siden dag én, sier han. 

– Det er bare små steg fram til vi kan ha en full stadion igjen, men jeg ser fram til å få dem tilbake på tribunen, sier han. 

Midtstopperen håper supporterne kan styrke Liverpools allerede sensasjonelle hjemmeform. 

– Anfield er viktig for oss, og med supportere til stede vil motstanderen vite at det aldri blir en enkel kamp. Vi vil prestere for supporterne, og alle spillerne ser fram til å få dem tilbake, sier Matip.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]