Jordan Henderson:– Jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger

Kapteinen ble intervjuet etter det skuffende uavgjortresultatet mot Fulham.

13. des 2020 kl 19.55Jens Hapnes Rege

Jordan Henderson måtte spille en omgang på midtbanen og en som midtstopper søndag kveld. Kapteinen var blant Liverpools bedre spillere på en vanskelig kveld.

Han var forståelig nok skuffet da han ble intervjuet etter kampen.

Startvansker

– Vi kom ikke i gang i de første 25-30 minuttene. Det kan man ikke gjøre i Premier League - da blir man straffet. 

– Det gode er at vi reagerte bra etter det, avsluttet omgangen sterkt og dominerte i andre omgang. Vi er skuffet over starten, men fornøyd med reaksjonen. 

– Jeg vet ikke hvorfor vi startet sent. Alle på laget startet sent, og Fulham startet veldig bra. Vi kan ikke starte slikt. Når man ikke vinner må man sørge for å ikke tape, men vi var gode nok til å ta de tre poengene her. 

JOB DONE: Salah satte straffesparket.

JOB DONE: Salah satte straffesparket.

30-åringen ønsker ikke å komme med noen unnskyldninger, selv om Liverpool har hatt mye uflaks de siste ukene. 

– Jeg vil ikke bruke noen unnskyldninger. Vi må forberede oss og spille når vi blir fortalt - det er alt vi kan gjøre. Vi forberedte oss bra, men av en eller annen grunn startet vi ikke bra. Vi er skuffet, uttalte han etter kampen.  

Tungt med skader

Liverpool har blitt rammet hardere enn de fleste av det tettpakkede kampprogrammet. Det er tøft å se lagkamerater bli skadet, sier Henderson. 

– Skader er vanskelig som spiller, jeg har hatt noen selv. Når man ser lagkamerater blir skadet er det ikke kjekt, og noen skader jeg har sett de siste månedene er ikke bra. Måten Joe Gomez skade skjedde var vanskelig å komme over. Det er tøft for spillere, men det har skjedd med andre lag også.

– Det gjør oss sterkere i garderoben for å fortsette å kjempe og fortsette å kjøre på. Uansett hvilke 18 spillere som spiller i uken gir vi alt for de tre poengene. 

Nå ser kapteinen frem mot å reise kjerringa mot Tottenham onsdag kveld. 

– Hver kamp er stor. Spurs er et godt lag med en god manager. Vi må restituere og gjøre oss klare til å gi alt igjen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]