Pressekonferanse:– Thiago blir ikke involvert mot West Bromwich

Liverpool er vertskap for West Bromwich 3. juledag, og Jürgen Klopp lettet litt på sløret når det gjelder skadesituasjonen under sin pressekonferanse julaften.

24. des 2020 kl 12.53Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen på YouTube.

Om Thiago, Milner og Shaqiri

– Thiago har ikke involvert i full trening ennå, men tok sine første steg på veien til trening med laget. Vi kan ikke forhaste oss.  De to andre er nærmere. Shaq har trent meget godt. Milner hadde de en full økt i går, mens økten hans i dag litt mer tilpasset. Vi har to treningsdager før vi må ta en avgjørelse, så vi får se. Thiago vil ikke bli involvert.

Om Salahs fremtid

– Mo er i godt humør og i god form. Dersom kameraene hadde vært her i dag, ville dere ha sett ham le mye og nyte økten. Resten er fint for dere å skrive om, men vi ser ingenting om det som skjer internt.

– Det er alltid ting å snakke om. Han kom inn mot Palace og scoret to mål. 

Om West Bromwich

– Vi analyserer dem, og forsøker å få informasjon, men vi fokuserer på hva vi kan påvirke, og det er alt. Forhåpentligvis vil vi ha ballen mye, og skape mye. Dersom vi skal skape noe, må vi gjøre det sammen, og vi må være dyktige i kontringspresset. Jeg hadde ønsket å ha mye informasjon, men ofte forandrer lag på hvordan de gjør ting mot oss. De har mer informasjon om oss enn vi har om dem. De må erstattet Livermore. 

Om å toppe tabellen til jul for tredje sesong på rad

– Det betyr ikke at vi automatisk blir mestere i mai. Vi har ikke engang spilte halve sesongen. Det er hyggelig, men ikke noe mer.

Om Oxlade-Chamberlain

– Samholdet mellom guttene er sterkt. De ønsker å høre til gruppen. Denne gruppen er sterk, uansett om du er inne på laget eller ute med skader. Det handler om å finne det riktige øyeblikket. Vi har spilt med de tre midtbanespillerne vi har hatt tilgjengelig, men nå har vi flere tilbake. Du kan ikke gjøre endringer bare fordi de er tilgjengelige.

– Han trente i dag. En veldig god økt. Intens. Og så spurte han fitnesstreneren om han kunne trene litt mer. Så vi har mer i vente fra ham, og det ser jeg virkelig frem til å se.

Om målforskjellen og storseieren over Crystal Palace

– 7-0 er noe du ikke ser så ofte. Vi har ikke nevnt Villa-kampen, for å holde guttene gående. Crystal Palace-resultatet var ikke noe mål i seg selv. Målforskjellen er ikke viktig akkurat nå.

Om Sadio Manés måltørke

– Jeg hadde tapt alt om jeg hadde veddet på hvor mange mål Sadio hadde scoret i de ti siste kampene. Jeg hadde ingen anelse han bare har scoret ett mål. Han har spilt eksepsjonelt bra, er vanskelig å forsvare seg mot, og motstanderen må sette 2-3 spillere på ham. Det åpner mer rom for oss. Han er en av de beste spillerne i verden, og har ikke scoret på en stund. Hvem bryr seg?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]