Fire klubber fra Premier League linkes til mulig signering av Adam Lallana

Liverpools 31-årige midtbanespillere vil ikke mangle interesserte klubber om han forlater Anfield til sommeren.

7. feb 2020 kl 00.12 Torbjørn Flatin

Ifølge The Telegraph og velinformerte Chris Bascombe er Leicester fremst i køen av klubber som vurderer en henvendelse til Adam Lallana etter denne sesongen.

Det vil i så fall også bety et gjensyn med Brendan Rodgers som manager, som hentet Lallana til Anfield.

Kontrakten til veteranen går ut etter 2019/20 og det virker ikke som at Liverpool er innstilt på å gi ham tilbud om ny avtale. Spilleren selv vil trolig også søke seg til en klubb hvor han kan forvente seg mer spilletid.

London interessant?

Med Adam Lallana på Bosman skal Tottenham, Arsenal og West Ham også være klare til å prøve å lokke Lallana til hovedstaden.

Etter et par veldig skadeplagede sesonger har midtbanespilleren det siste året spilt noe mer og vært på banen allerede 19 ganger i 2019/20, selv om det bare er tre kamper fra start i Premier League.

Et høydepunkt var hans sene utligning mot Manchester United på Old Trafford. Han var også god på et ungt lag mot Everton i FA-Cupen og Adam kan være aktuell for spill i neste runde mot Chelsea.

Viktig del av troppen

Jürgen Klopp har aldri lagt skjul på at han vurderer Adam Lallana høyt og det var aldri aktuelt å låne ut eller selge den rutinerte spilleren i januar.

Nå går det mot at han får mulighet til å gå gratis når han trolig sikrer seg sin siste store avtale hos en Premier League klubb før neste sesong, med da ikke i Liverpool FC.

Men først vil han være en viktig del av troppen som fortsatt kjemper om heder og verdighet i Premier League, Champions League og FA-Cup.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]