– Det ligner ikke oss å slippe inn slike mål som dette

Lagkaptein Jordan Henderson var meget skuffet etter Champions League-exiten.

12. mar 2020 kl 11.25 Einar Kvande

Jordan Henderson innrømmer at skuffelsen var til å ta og føle på i garderoben etter at Liverpool ble slått ut av Champions League i 1/8-finalen av Atletico Madrid.

– Vi er selvsagt svært skuffet. Jeg synes egentlig vi spilte veldig bra, med intensitet og alt vi snakket om før kampen. Vi ga alt, så vi er veldig skuffet, uttalte Henderson til BT Sport etter kampen.

Georginio Wijnaldums flotte heading like før pause utlignet forspranget gjestene hadde fra det første oppgjøret i Madrid, og da Roberto Firmino ga Liverpool ledelsen tidlig i ekstraomgangene trodde de fleste at dette ville gå veien for de røde. Men Marcos Llorente ville det annerledes. Innbytteren scoret to ganger fra distanse, før Alvaro Morata beseglet Liverpools skjebne på overtid i andre ekstraomgang og sendte Madrid-klubben til kvartfinalen.

– Vi er skuffet over målene vi slapp inn. Ser man på prestasjonen vår i store deler av kampen, så er vi fornøyd med den. Men vi er selvsagt veldig skuffet over målene vi slapp inn. Det ligner ikke oss å slippe inn slike mål som dette, når vi befant oss i den posisjonen vi gjorde. Så det var veldig skuffende. Men vi må bare se fremover, sa lagkapteinen.

God keeper

Henderson mener at gjestene kan takke sin keeper, Jan Oblak, for at de er i kvartfinalen.

– Han gjorde noen gode redninger. Vi skapte mange sjanser, men klarte ikke å score et tredje mål som ville ha avgjort kampen. Guttene ga alt, noe vi alltid gjør. Vi tok ut alle kreftene ute på gressmatta, men dessverre fikk vi ikke det resultatet vi hadde håpet på.

– De kommende dagene vil ikke bli hyggelige, men vi er vant med å slå tilbake på riktig vis etter nederlag, så vi skal avslutte sesongen godt.

Liverpool må som kjent vinne to kamper til for å bli ligamestere for første gang på 30 år.

– Neste oppgave er lokaloppgjøret mot Everton, noe som er en viktig kamp for oss. Det er den kampen vi fokuserer på nå, og vi må legge denne skuffelsen bak oss raskt og ta kamp for kamp ut sesongen. Vi ønsker å avslutte sterkt, avrundet lagets kaptein.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]