Liverpool ventes ikke å få utnyttet salgsklausul for en Jordan Ibe hvis karriere har gått i stå

Unggutten som ble solgt til Bournemouth vil ikke bli å se på Anfields  grønne gress i dag.

7. mar 2020 kl 09.19 Torbjørn Flatin

Ifølge Liverpool Echo vil Jordan Ibe gå ut kontrakten sin med Bournemouth og være tilgjengelig for en gratis overgang etter denne sesongen.

Nå 24 år, har Ibe aldri greit å få fotfeste hos laget på sørkysten etter en overgang på hele £16M fra Liverpool i 2016.

Ikke bare har han kun kommet inn to ganger som innbytter for Bournemouth i Premier League denne sesongen, men han har mistet førerkortet og fått en bot på £7500 etter å ha krasjet sin Bentley i en coffee shop kl 05.00 om morgenen.

Snart kontraktløs

Da Liverpool solgte spilleren, som noen antydet kunne bli en arvtager etter Raheem Sterling, som en kjapp ving med kraft og skuddfot, ble det også skrevet klausuler i kontrakten om at det ville bli mulig å kjøpe spilleren tilbake til Anfield eller at man ville få prosenter ved et videresalg.

Begge deler er nå svært lite aktuelt i en situasjon hvor Jordan Ibe høyst sannsynlig er kontraktsløs til sommeren og vil håpe at en klubb vil ta sjansen på å få utnyttet det talentet som gjorde at Liverpool hentet ham fra Wycombe Wanderers for £500.000 som 16-åring.

Normalt ville en tro at han kunne vært en viktig del av den troppen som i dag møter opp på Anfield for viktige kamp i Premier League, men isteden har Jordan Ibe en stor oppgave med å få liv og karriere på rett kjøl igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]