– Vi vet at denne kampen trolig er den største testen denne sesongen

Eddie Howe har holdt sin pressekonferanse.

6. mar 2020 kl 10.46 Arild Skjæveland

Eddie Howe har møtt pressen på sørkysten, og kommet med siste nytt om laget sitt før de setter seg på flyet mot Merseyside for morgendagens kamp.

Han har en del skadebekymringer foran oppgjøret.

– Vi har fortsatt de langtidsskadde ute: David Brooks, Arnaut Danjuma og Chris Mepham er fortsatt ikke sammen med gruppen, og er et stykke unna, sier Howe til pressen.

Charlie Daniels er ute for sesongen med en kneskade, og Harry Wilson kan ikke spille mot klubben han er lånt ut fra.

I sommer kjøpte de backen Lloyd Kelly, som også Liverpool var ute etter. Han har fått sesongen spolert av skader, men trener nå sammen med laget igjen.

– Lloyd Kelly har kommet tilbake sammen med gruppen denne uken, og det er et stort løft for alle, sier han.

– Trolig sesongens største test

Bournemouth ligger under streken, og har ikke vunnet på bortebane siden de slo Chelsea 14. desember. Howe sier at laget hans må prestere på sitt aller beste dersom de skal ha mulighet.

– Vi vet at denne helgen trolig er vår største test denne sesongen. Vi må være klare, omfavne og angripe det. Vi kommer ikke til å vinne dersom vi spiller okay, eller på 60-70 prosent. Vi kan kun gjøre det dersom vi spiller utmerket. Den viktigste kvaliteten vi kan ha denne uken er tro, sier Howe.

Bournemouth-manageren er spesielt imponert over hvor jevnt Liverpool har prestert denne sesongen.

– Jeg tror evnen deres til å prestere jevnt er kvaliteten som skiller seg ut. De har kvalitetsspillere og en utmerket manager, og måten de spiller på er så vanskelig å spille imot. Uansett, det å gjøre det igjen hver uke er det som skiller seg ut.

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]