RB Leipzig-ledelsen:Ber Liverpool glemme billigsalg av Werner

Prislappen er fastsatt, ifølge den tyske klubben.

28. mai 2020 kl 15.46 Kenneth Baraas

Onsdag skrev vi om David Maddock i The Mirror som rapporterte om at det skal være uaktuelt for Liverpool å betale rundt 50 milloner pund - som skal være størrelsen på Werners utkjøpsklausul. 

Videre meldte journalisten at de røde skal verdsette tyskeren til mindre enn 30 millioner pund, grunnet innvirkningen koronapandemien har hatt på økonomien.

Uaktuelt

Administrerende direktør i Leipzig, Oliver Mintzlaff, er helt tydelig på at et billigsalg ikke er oppe til vurdering. 

– Det vil ikke bli billigere. Vi kommer ikke til å selge en spiller under sin markedsverdi hvis han har kontrakt i mer enn ett år, sier Mintzlaff til Bild, gjengitt av Daily Mail.

– Vi spør alltid oss selv om det er mulig å erstatte spilleren om vi selger ham til under den prislappen som er satt.

– Vi har kontroll på situasjonen, og jeg forholder meg rolig. 

Werner har fremdeles tre år igjen av kontrakten, men et forhandlingskort for Liverpool kan være at utkjøpsklausulen vil falle ytterligere til neste sommervindu. Daily Mail hevder også at Manchester United og Chelsea er fullt med i kampen om signaturen til målmaskinen. 

Tenker på valget

Angriperens manager, Julian Nagelsmann, har innrømmet at Werner sannsynligvis tenker over fremtiden sin.

– Han er i godt humør, føler seg bra og trener bra. Jeg har ikke inntrykk av at han bærer et tungt kors - men han er en ung fyr som sikkert sitter hjemme med kona og funderer på om han skal bli eller bytte klubb, har Nagelsmann sagt til SportBild.

– Når det er et spørsmål om overgang, så er du alltid litt på et annet sted. Det var ikke annerledes for meg da jeg var i Hoffenheim - da handlet det om jeg skulle dra. Det blir mer tydelig med spisser, fordi det kommer perioder der de ikke scorer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]