Daily Mail:Hele neste sesong kan bli spilt bak lukkede dører

Premier League-klubbene legger kriseplan.

2. mai 2020 kl 13.02 Einar Kvande

Premier League-klubbene risikerer å måtte spille en hel sesong uten å få kampdaginntekter. Det kommer frem i en artikkel i Daily Mail.

Klubbene forbereder seg nemlig på et scenario der de må spille hele neste sesong bak lukkede dører.

Alle de 20 klubbene har vært med på diskusjoner om hvordan inneværende sesong best kan fullføres, men noen av klubbene har også begynt å se fremover, for å finne ut hva konsekvensene blir for dem om de må spille hele neste sesong bak lukkede dører.

Må vente på vaksine?

En leder i en av toppkubbene tror ikke at fans får være tilstede på kampene før en vaksine er funnet mot Covid-19. Det behøver ikke å skje før et stykke ut i 2021, og klubbene studerer derfor nå hvordan en sesong uten kampdaginntekter vil påvirke deres økonomi.

Klubber som Manchester United og Arsenal vil i så fall tape inntekter i størrelsesorden 110 og 100 millioner pund i sesongen, og Liverpools tap vil også nærme seg 100 millioner pund om alle kampene neste sesong blir spilt for tomme tribuner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]