Liverpool får spille på Anfield likevel?

Premier League ønsker så fremt det lar seg gjøre å fullføre sesongen med hjemme- og bortekamper.

29. mai 2020 kl 16.37 Øystein Tronstad

Selv om resten av denne sesongen vil spilles uten tilskuere på tribunen, vil det nok bety mye for Liverpooltroppen å kunne spille hjemme på Anfield. Nå ser det ut til at det kan la seg gjøre. I ettermiddag kom Premier League med følgende kunngjøring:

«Premier Leagues ambisjon er å fullføre alle gjenværende kamper denne sesongen hjemme og borte, hvis mulig.»

«Vi jobber med klubbene om å adressere og minimere risiko, og samarbeider med politi både lokalt og nasjonalt.»Det pågår diskusjoner med National Police Chiefs' Council og UK Football Policing Unit og disse skal være positive. Premier League har fortsatt nøytrale baner som en backupplan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]