Klopp skal ha gitt styret beskjed om at han vil passe perfekt innHar ikke gitt opp Timo Werner

Spilleren selv ønsker seg til Anfield.

29. mai 2020 kl 17.52 Øystein Tronstad

Ryktene vil ikke ta slutt og nå skriver The Guardian at Jürgen Klopp personlig har henvendt seg til styret for å få 24-åringen til Liverpool. Werner har fortsatt en utkjøpsklausul på 50 millioner pund, men denne skal utløpe 15. juni. Etter det er det opp til klubbene å bli enige om en pris for tyskeren som har kontrakt til 2023.

Flere klubber skal følge situasjonen nøye. Blant annet Antonio Contes Inter, men Liverpool skal være Werners førstevalg. Piero Ausilo, sportsdirektør i Inter, melder:

– Timo Werner vil ikke komme til Inter. Jeg vet hvordan han tenker om fremtiden sin og vi kommer ikke til å signere han. Jeg elsker han som spiller, men vi har aldri startet samtaler om å signere han.


RB Leipzig har ikke fått det helt til å svinge i Bundesliga-restarten. Oksene har på sine tre kamper to uavgjorte og en gevinst. Den var dog av den store sorten med 5-0 over Mainz og Werner scoret hattrick. I øyeblikket ligger de på tredjeplass i serien og sikter mot en ny sesong med Champions League-fotball, men det er tett i toppen. Både Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen er to poeng bak.

Kun målkongen Robert Lewandowski hos Bayern München har flere ligamål enn Werner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]