Premier League ble bedt om å «vise mer baller»

Premier League ble bedt om å vise klarere lederskap.

15. mai 2020 kl 22.02 Arild Skjæveland

Tidligere denne uken var det møte mellom Premier League og managerne, og det har allerede kommet en del informasjon fra møtet. Blant annet ønsket de fire uker med full trening før gjenoppstart - og 19. juni er nå en mer realistisk dato enn 12. juni, som var opprinnelig plan.

Premier League fikk også kritikk fra managerne å ikke vise klarere lederskap. The Telegraph rapporterer at de ansvarlige i ligaen ble fortalt at de ikke hadde vært klare nok så langt. En annen manager skal ha sagt at Premier League må vise «mer baller», rapporterer avisen.

– Kan føre til spilleropprør

På møtet ble Premier League også fortalt at dersom de viste en lik presentasjon til spillerne som de viste til managerne, vil de risikere at spillerne ikke vil komme til å spille.

Senere samme dag var det møte mellom kapteiner og ligaen, og det var flere som ytret seg skeptisk til «Project Restart». Deriblant Troy Deeney, som senere har fortalt hva han sa.

– Dersom jeg føler at jeg ikke passer på familien min, så vil jeg ikke gjøre det. Jeg kommer ikke til å sette familien min i fare. Hva skal de gjøre? Ta penger fra meg? Jeg har vært blakk før, så det bryr jeg meg ikke om, sier han ifølge Telegraph.

På møtet skal Jürgen Klopp og Daniel Farke ha snakket om Bundesliga-oppstarten denne helgen. Kl. 15.30 kan du se Borussia Dortmund mot Schalke 04 på Viasport 1 og Viaplay, eller Timo Werner og RB Leipzig mot Freiburg på Viasport 3 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]