Bekymret over spytting

Premier Leagues inspektører er ikke fornøyd med alt som foregår på treningsfeltene.

2. jun 2020 kl 19.41 Einar Kvande

Inspektører blir sendt rundt til Premier League-klubbenes treningsbaner for å sørge for at koronaprotokollen blir fulgt. De strenge retningslinjene blir stort sett fulgt, men inspektørene skal være bekymret over at spillerne spytter en del under treningsøktene, melder Mirror.

Premier League-klubbene har derfor fått beskjed om å slå ned på spytting under treningene, da det er flere spillere rundt om i landet som spytter under trening nesten uten å tenke over det. Disse spillerne bryter ikke reglene med vilje, men har lagt seg til en vane der de renser luftveiene på denne måten under trening.

Forbudt

Spytting er forbudt i henhold til koronaprotokollen, og spillere har heller ikke lov til å dele drikkeflasker eller bytte skjorter. Målfeiringer er heller ikke lov.

Det er ikke avtalt noen straff for brudd på koronaprotokollen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]