Jürgen Klopps beskjed til supporterne– Vi trenger dere. Dere gjør det spesielt

Liverpools karismatiske trener har en beskjed til fansen før sesongen restarter, YNWA.

16. jun 2020 kl 18.46 Øystein Tronstad

I videohilsenen sier blant annet Jürgen Klopp:

– Det er spesielt på grunn av dere. Vi har nå hatt noen økter og en kamp mot Blackburn på Anfield. Den største forskjellen er, You’ll Never Walk Alone, uten dere. Det er fortsatt en nydelig sang og flott å høre, men uten dere er det ikke engang fem prosent. Men det er slik det er nå, men det vil komme en tid hvor hele koret på 300-400 millioner kan synge den, og det er øyeblikket vi alle venter på. 


Se hele klippet her:

– I starten vil det være helt annerledes, men det er fortsatt fotball. Og det er fortsatt for dere. Så vi vil på arenane og dere vil være hjemme. Jeg lover dere at vi vil føle deres støtte. Jeg skal få guttene til å føle det. Dere er fortsatt 80-90 prosent av drivstoffet vi har på tanken. Vi vil trenge det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]