Hertha lover at det er en mye bedre spiller som returnerer til Liverpool når måneden er omme

Midtbanespilleren kommer tilbake til Liverpool når måneden er omme.

12. jun 2020 kl 19.52 Einar Kvande

Jürgen Klopp er blitt lovet at Marko Grujic vil returnere til Liverpool som en mye bedre spiller enn den han sendte fra seg til Hertha Berlin for to år siden. Serberen nærmer seg slutten på sin andre sesong i Bundesliga, hvor han har spilt 50 kamper i alle turneringer, har scoret ni mål og bidratt med tre målgivende pasninger.

24-åringen vil være tilbake på Merseyside i slutten av denne måneden, tre dager etter at Bundesliga er ferdigspilt.

– Det er 100 prosent sikkert at låneavtalen mellom oss og Liverpool når det gjelder Marko Grujic vil avsluttes den 30. juni, uttaler Herthas sportsdirektør Michael Preetz til Goal.

– Begge klubbene er blitt enige om at spilleren vil returnere til Liverpool, legger han til.

En mer erfaren spiller

– Vi konkluderer med at låneavtalen som har vart i to år har vært veldig positiv, og har hatt en positiv effekt for alle involverte parter. Liverpool vil få tilbake en spiller som definitivt er mer rutinert enn han var tidligere, fordi han har fått veldig viktig kamperfaring.

– Vi har også fått mye ut av de to årene med Marko. Han er en spiller med tilstedeværelse i begge straffefeltene. I sitt første år her spilte han ekstraordinært bra. Nå etter restarten ar han også vært i god form. Han er rett og slett en veldig god spiller. Så for meg har dette lånet definitivt vært fornuftig, avslutter Preetz.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]