– Når vi analyserer Everton må vi også se på Napoli, for Ancelotti har en spesiell måte han ønsker å spille på

Jürgen Klopp snakker om søndagens motstander.

19. jun 2020 kl 08.14 Arild Skjæveland

Til helgen starter endelig Premier League igjen også for Liverpool, og Everton er motstander på Goodison Park.

Jürgen Klopp har snakket om forberedelsene til storkampen på andre siden av parken.

– Når du analyserer Everton nå må du også se på Napoli og andre lag, for Carlo Ancelotti har en spesiell måte han ønsker at lagene sine skal spille på. Han har vært der lenge nok til å få ideene sine gjennom, sier Klopp i et intervju med Liverpoolfc.com

– Det vil være et spillende lag. De vil spille så mye som vi lar dem spille. Vi må i dueller, vinne taklinger, bruke og finne rom og alt det der. Vi må spille, og være 100 prosent disiplinerte. Vi må sprudle, og være grådige før, under og etter kampen. Det er det vi trenger, sier Klopp.

Vanskelige forberedelser

Det er over tre måneder siden forrige Premier League-kamp.

– Bildene vi vil vise guttene vil være av Everton fra før pausen så klart, men vi vet ikke hvordan nøyaktig. Det er det samme for dem som for oss. Vi endrer ikke på fire uker det som var bra tidligere. Vi ønsker bare å spille på høyeste nivå, og vi startet å trene igjen på samme tid som Everton, så de har hatt like mye tid som oss til å forberede se.

– Vi har gjort mye fysisk for å få guttene klare. Vi har gjort taktisk trening, men det er ikke slik at vi er ferdig med forberedelsene, for 9-10-11 uker er en lenger pause enn vi har om sommeren, så du mister noen ting. Det er ikke mye, men du mister det og må finne tilbake til det, og det må vi gjøre på banen.

– Vi har litt å gjøre før søndag og på de tre neste øktene, men jeg gleder meg og vi skal gjøre vårt beste.

Everton - Liverpool spilles søndag kl. 20.00, og sendes på TV 2.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]