Trent hyller mannen som truer med å ta plassen hans

Neco Williams fikk sin Premier League-debut mot Crystal Palace.

29. jun 2020 kl 11.57 Einar Kvande

I det 74. minutt i 4-0 seieren over Crystal Palace ble Trent Alexander-Arnold byttet ut til fordel for Neco Williams. Tenåringsbacken Williams fikk dermed sin Premier League-debut. Nå skryter Alexander-Arnold av sin erstatter.

– Han er ivrig etter å lære og bli bedre hver eneste dag, sier Liverpools nummer 66 om erstatteren til Liverpoolfc.com.

– Du kan se at han lærer små ting hver dag, akkurat som de andre unge spillerne. Jeg tror ikke det er noe bedre sted å være for unge spillere enn i Liverpool. Her får vi sjanser som de fikk mot Palace, sier scouseren og sikter da til Williams og Harvey Elliott.

– Det at du får muligheten til å trene sammen med spillere i verdensklasse vil bare gjøre deg bedre, og forberede deg på kamper som dette, så jeg var henrykt over måten han presterte på, og det samme gjelder Harvey Elliott når han kom inn.

– De fikk vist sine kvaliteter, og demonstrerte at de er klare når manageren gir dem sjansen. De fortjente denne sjansen, begge to.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]