Lallana har sannsynligvis spilt sin siste kamp for Liverpool

Jürgen Klopp avslører at han ikke ønsker å risikere 32-åringen i sesongens siste kamper.

7. jul 2020 kl 23.54 Jens Hapnes Rege

Adam Lallanas har vært plaget av skader de siste sesongene, og 32-åringen har bare fått rundt 900 minutter på banen denne sesongen. 

Hans mest åpenbare bidrag denne sesongen var det viktige utligningsmålet mot Manchester United, men han har også spilt viktige roller i vanskelige kamper mot Aston Villa og Everton. 

Hans forrige start i Premier League var mot Wolves, da han assisterte Sadio Manés vinnermål med en smart pasning med brystet. 

Nå tyder alt på at han spilte sin siste kamp for Liverpool mot Bournemouth før korona-pausen. 

Risikeres ikke

– Det var klart at kontrakten skulle forlenges, og det ønsket han også, men vi ønsker ikke å risikere fremtiden hans eller noe slik, sa Klopp ifølge Standard.

– Etter min mening er han allerede en legende her, men nå kan han bli en legende et annet sted fra neste sesong. 

– Jeg savner allerede alt ved ham, og han er fortsatt her! Han er en enestående spiller, og en av de med mest innflytelse på treningskvaliteten jeg noen gang har hatt i livet mitt.

VENNER: Klopp savner Lallana allerede.

VENNER: Klopp savner Lallana allerede.

Fremtiden er fikset

Liverpools trener hinter til at Lallanas fremtid er spikret. 

– Alt med Adam er fikset, la meg si det slik. Han trener, alt er fint, men fremtiden er fremtiden. Ja, hvis vi trenger hans hjelp på banen kan vi få det, men så lenge vi ikke trenger det trener han bare. 

Klopp forklarer at den rutinerte midtbanespilleren forlater en rik arv i klubben.

– Når de unge spillerne snakker om det viktigste som skjedde i deres første to år, vil de nevne Adam Lallana, 100 prosent, forteller tyskeren. 

Lallana har blitt linket til klubber som Leicester, Tottenham og utenlandske toppklubber, og det blir svært spennende å se hvor midtbanedynamoen søker lykken. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]