– Jamal Lewis er desperat etter å komme til Liverpool

22-åringen er klar over hvilken rolle han vil få på Anfield.

6. aug 2020 kl 08.39 Arild Skjæveland

Liverpool må forsterke forsvaret denne sommeren. Klubben har allerede solgt Dejan Lovren, og har en sesong bak seg med tynn dekning bak Andy Robertson på venstreback.

Lewis blir sett på som en spiller som kan spille i flere posisjoner, men i utgangspunktet er han venstreback.

I januar avslo Norwich et bud på 12 millioner pund. James Pearce i The Athletic skriver at Liverpool ønsker å betale £8 millioner, med mulighet for ytterligere £2 millioner basert på prestasjoner og hvordan laget gjør det. Det skal være under halvparten av det de krever på Carrow Road.

Desperat etter å få komme

En ting som taler for Liverpool, er at spilleren selv ønsker seg til Anfield. Ifølge Pearce skal Lewis være desperat for å få overgangen til skje, og håper at klubbene kan komme frem til et kompromiss. Han har flydd tilbake til England fra ferien sin i Hellas for å komme i best mulig form før et mulig klubbskifte.

Lewis skal akseptere at han i utgangspunktet vil ha en rolle som backup for Robertson, og at det blir begrenset med spilletid - men at han får en sjanse til å utvikle seg under Jürgen Klopps ledelse.

Lewis har kontrakt til 2023, så Norwich sitter med gode kort på hånd. Spilleren representeres av samme agentfirma som også representerer Robertson og Trent Alexander-Arnold.

De har allerede en erstatter klar, etter at de kjøpte den 19 år gamle venstrebacken Sam McCallum fra Coventry for 2,5 millioner pund i januar. Derfor skal det være lite sannsynlig at de ønsker å ta imot Yasser Larouci i en avtale med Lewis, ifølge Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]