Roberto Firmino har endelig gitt et intervju på engelsk - og avslører at han og Minamino kommuniserer på tysk

Det er ikke ofte vi hører Roberto Firmino snakke engelsk.

5. aug 2020 kl 10.12 Arild Skjæveland

Siden han kom til klubben sommeren 2015, er det ikke mange gangene vi har hørt Roberto Firmino snakke. Når han en sjelden gang gjør det, er det på portugisisk og med tolk.

Nå har han svart på spørsmål fra Fox Sports Asia sine seere - og han har gjort det på engelsk, iført den nye Nike-drakten.

– Jeg var veldig glad for å vinne tittelen, og å kunne gi denne tittelen til supporterne var veldig bra. Jeg er veldig fornøyd, svarer Firmino på spørsmål om hvordan ligagullet føles.

Snakker tysk med Minamino

Firmino fikk spørsmål om sine feiringer etter mål.

– Ja, feiringene mine er sprø, men jeg har laget dem selv. Jeg prøver å gjøre ting så originalt som mulig, for når jeg scorer mål er det veldig spesielt for meg, og jeg ønsker å ha en god og morsom feiring, og nyte det når jeg scorer.

Han kunne også avsløre at han og Takumi Minamino snakker tysk sammen. Firmino spilte fire år i Hoffenheim, og Minamino har spilt fem år i Salzburg.

– Minamino er en veldig bra person. Jeg liker kvalitetene hans som person. Det er bra, for jeg kan snakke med ham på tysk. Han snakker bra tysk, og det samme gjør jeg. Vi snakker sammen på tysk. Han er en veldig god spiller, og jeg tror han vil bli veldig bra for oss og for laget.

Firmino fikk spørsmål om hvem som var den beste DJ-en i garderoben.

– Vi har mange gode DJ-er på laget, men ikke Sadio! Okei, Sadio er bra han også. Sadio har god musikk i garderoben og på gymmen, og jeg liker musikken hans. Men Gini er en god DJ også. Gini Wijnaldum. For meg er det de to.

Se Bobby snakke engelsk i videoen under.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]