Unner gamle lagkompiser ligagullet

Daniel Sturridge hyller gamle spisskolleger i Liverpool.

11. aug 2020 kl 13.41 Einar Kvande

Daniel Sturridge ble frigitt av Liverpool i fjor sommer, og fikk derfor ikke være med på triumf-ferden mot klubbens første ligagull på 30 år. Men den tidligere stjernespilleren bærer ikke nag til noen i klubben av den grunn.

– Fansen har ventet lenge på dette ligagullet. Da jeg var i klubben kom vi som nummer to et par ganger, men ble slått på målstreken av Manchester City begge gangene, uttaler Sturridge til Sky Sports News.

– Fra spillernes perspektiv er jeg sikker på at det må ha vært en utrolig følelse å endelig klare å vinne ligaen for fansen. Jeg ble opprømt selv, bare ved å se dem feire.  Det må ha vær en utrolig følelse for Hendo, som har følt på smerten av å tape på målstreken, og så klarer du endelig å løfte trofeet.

– De jobbet sokkene av seg

Sturridge var mye skadet i sine siste sesonger i Liverpool, og ble gradvis faset ut av laget av Jürgen Klopp. I stedet benyttet tyskeren den stabile trioen Roberto Firmino, Mohamed Salah og Sadio Mané i angrepsrekka.

– Antall mål og målgivende de kan vise til er utrolig. Selv så jeg dem trene hver eneste dag, og de jobbet sokkene av seg ute på banen, og presterer på høyeste nivå. Du må sette pris på det.

– Men det er også andre fra tiden jeg var der som fortjener skryt. Ikke minst Divock Origi, som ikke bare har prestert bra, men som har jobbet utrettelig for å få muligheter til å vise seg frem. Det er mange spillere som fortjener ros.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]