– Det faktum at Klopp har benyttet ham i de to første ligakampene sier mye

Jürgen Klopp virker ikke å ha betenkeligheter med å benytte Georginio Wijnaldum.

24. sep 2020 kl 10.02 Einar Kvande

Georginio Wijnaldum er inne i sitt siste kontraktsår med Liverpool, og skal være ønsket av Ronald Koeman i Barcelona. Midtbanespilleren kan forlate Anfield-klubben gratis neste sommer, men Jürgen Klopp virker ikke å ha betenkeligheter med å benytte en spiller som kan signere en prekontrakt med en utenlandsk klubb allerede i januar.

– Det faktum at Klopp har benyttet ham i de to første ligakampene sier mye. Manageren virker ikke å være i tvil om hvor lojaliteten hans ligger for øyeblikket, uttaler The Athletic-journalist James Pearce til podcasten The Red Agenda.

– Går vi noen få uker tilbake var klubbens holdning at de kun ville fullføre kjøpet av Thiago dersom en annen midtbanespiller forlot klubben. Det virket åpenbart at Liverpool fryktet et bud fra Barcelona på Wijnaldum.

– Det er godt dokumentert at Koeman er en stor fan av Wijnaldum, men det kom ikke noe bud, og samtalen som Klopp hadde med Wijnaldum etter landskampene i begynnelsen av september var veldig positiv, slår Pearce fast.

Tror at Liverpool vil gjøre ett forsøk til

The Athletic-journalisten tror imidlertid ikke at Wijnaldum kommer til å signere noen ny kontrakt med Liverpool med det første.

– Etter det jeg kjenner til er det ikke noen tegn til at han plutselig kommer til å signere en ny kontrakt. Jeg er sikker på at Liverpool kommer til å gjøre et forsøk til på å få ham til å gjøre det. Men selv om det ikke skulle skje, så virker det som spilleren ønsker å bli værende i klubben ut sesongen.

I så fall kan Liverpool miste Wijnaldum på Bosman-overgang til sommeren, akkurat som de gjorde med Emre Can da midtbanespilleren signerte for Juventus.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]