Fowler frykter Barcelona i overgangsvinduet

Liverpool-legenden sier Barcas spillerjakt bør gi grunn til bekymring for fansen.

8. sep 2020 kl 15.04 Jens Bessesen

Robbie Fowler sier til Mirror at Barcelonas jakt på Georginio Wijnaldum og Sadio Mané bør sende et kaldt gufs ned ryggen på Liverpool-supporterne. 

– Luis Suarez og Phillippe Coutinho klarte ikke å motstå en overgang til Camp Nou, sier Fowler. 

Han mener Barcelonas ansettelse av Nederland-sjef Ronald Koeman gjør en overgang ekstra attraktiv for Wijnaldum, og tror Jürgen Klopp aller helst skulle ønske overgangsvinduet var stengt. 

– Liverpool har ikke gjort mye i markedet så langt i sommer, men jeg tror Klopp ville smelt igjen vinduet hvis han kunne, sier Fowler. 

Ber om snarlig løsning

Også John Aldridge er bekymret for situasjonen rundt Wijnaldum. Han mener spillere med en usikker fremtid spiller dårligere. 

– Klopp håper på en snarlig løsning fordi prestasjonene kan bli påvirket for spillere med en usikker fremtid. Liverpool har ikke råd til å la dette være et stort problem fram til vinduet stenger 5. oktober, sier Aldridge ifølge Liverpool Echo

Aldridge mener Liverpool må være kjappe med å ta en avgjørelse om hollenderens framtid - enten signere en ny kontrakt eller la ham gå til Barcelona. Wijnaldum har selv sagt at han ikke vil kommentere ryktene. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]